Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bewoners zorgcentrum weigeren huur

SLUIS - Bewoners van woonzorgcentrum Het Rondeel II in Sluis hebben donderdag besloten de huur van hun appartementen niet meer te betalen aan Woonzorg Nederland. Dat meldt de Telegraaf.

Afgelopen woensdag liepen de woningen van de bewoners van Het Rondeel II in Sluis voor de derde keer onder water. Dat was voor veel bewoners de bekende druppel. Ze weigeren nog langer de huur te betalen en hebben een advocaat in de arm genomen. De woningen moeten nu eens fatsoenlijk gerepareerd, vinden de bewoners.

Lekkage

Een bewoner weet te vertellen dat met de vorige lekkage de mensen tien dagen geëvacueerd moesten worden. Waar de oorzaak van de lekkage ligt is niet duidelijk. Het kan regenwater zijn, maar ook een lekkage in de leidingen wordt door de brandweer niet uitgesloten. Woensdagavond liepen hun huizen voor de derde keer in zes jaar onder water na een hevige regenbui. (Telegraaf)

Lees ook:

– Drie doden door hitte in verpleeghuis

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.