Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Column Marcel Canoy: Think BIG

Marcel Canoy
Economisch adviseur bij de ACM, lid adviescommissie pakket van Zorginstituut Nederland en distingueshed lecturer Erasmus school of accounting and assurance
Hoera! We hebben er weer een nieuw beroep bij. De regieverpleegkundige. Je moet er maar opkomen.
Canoy
Foto: Fotobureau Roel Dijkstra
Premium

Verpleegkundige Marc van der Gracht

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Wat een heerlijke , pakkende samenvatting over de ziekte die de naam gezondheidszorg heeft.
   Zou het misschien zo zijn dat de “niet handen aan het bed” telkens weer iets te verzinnen om de backbone van hun eigen inkomen veilig te stellen of zelfs te vergroten door telkens weer hun macht om de “ handen aan het bed “ te kunnen blijven exploiteren te vergroten .
   Allemaal van achter het bureau van fiscalisten, politici, bestuurders , managers en niet te vergeten consultants in koor: maar we doen het voor de patiënt ! ……….( maar wel tegen een zelf vast te stellen prijs .. dat wel .. de tekorten die daardoor ontstaan zijn we toch niet verantwoordelijk voor en al zeker niet individueel, maar die wentelen we gewoon stelselmatig af op “ de handen aan het bed en natuurlijk de patiënt waar het uiteindelijk allemaal om gaat …ja inderdaad ….met name omwille van het inkomen !)

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.