Red de zorg

Als bestuurder krijg je soms een verzoek waardoor je je wat ongemakkelijk voelt.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Red de zorg

Eind mei kreeg ik een e-mail van de FNV-bestuurder Zorg met wie ik af en toe om tafel zit. Het verzoek in die algemene e-mail: ‘Mogen we uw naam ook toevoegen aan de namen in de advertentie?’ De beoogde advertentie was onderdeel van de volkspetitie ‘Red de Zorg’ en zou op de Dag van de Verantwoording verschijnen.

Als bestuurder heb ik niet eerder dit soort petities ondertekend maar nu bekroop mij toch aanzienlijke twijfel. Mijn nog steeds wel ‘activistische hart’ neigde naar een ja, maar mijn ‘bestuurlijke hoofd’ deed mij er uiteindelijk toe besluiten ervan af te zien. In mijn

0
40

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.