Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Borgdorff bestuurt bestuursbureau PGGM

Peter Borgdorff (53 jaar) is benoemd tot directeur van het bestuursbureau van het pensioenfonds PGGM. Borgdorff is sinds 2002 directeur van de Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen. Daarvoor was hij werkzaam bij verscheidene werkgevers- en werknemersorganisaties.

Op 1 januari 2008 verwacht PGGM te scheiden in een pensioenfonds en een uitvoeringsorganisatie. Het bestuursbureau ondersteunt het pensioenfondsbestuur. Het pensioenfonds is eigenaar van de pensioenregeling en van het pensioenvermogen van de sector zorg en welzijn. Het pensioenfonds geeft straks opdracht aan de uitvoeringsorganisatie om de collectieve pensioenregeling uit te voeren.

Ervaring

Het bestuur van PGGM is zeer gelukkig met de benoeming. Peter Borgdorff heeft een ruime bestuurlijke ervaring en bezit een uitzonderlijk goede kennis van het pensioenproduct. Hij is een sterke gesprekspartner in de nationale pensioendiscussie en is maatschappelijk zeer betrokken. (PGGM)

Links:

Van Rijn wordt bestuursvoorzitter PGGM

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.