Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

‘Brandon is weer dolgelukkig’

Mark van Dorresteijn
Brandon heeft het geluk weer gevonden en is volgens zijn moeder ‘dolgelukkig’ in zorginstelling ASVZ De Merwebolder. Dat staat in het Algemeen Dagblad.
‘Brandon is weer dolgelukkig’

Brandon kwam begin dit jaar in het nieuws omdat hij regelmatig werd vastgebonden met een tuigje aan de muur. Na de schreeuw om hulp van zijn moeder, kwam hij voor de zomer terecht bij ASVZ. Volgens een vrijwilliger van de organisatie is Brandon slechts één keer uit zijn dak gegaan. “Zijn begeleiders, twee gespierde mannen, moesten hem toen fixeren. Maar dat was echt een uitzondering”, zegt de vrijwilliger in het dagblad. “Niemand is bang of ziet hem als een probleem.”

Ander mens

“Zijn uiterlijk is enorm veranderd”, laat Brandons moeder weten. “Hij is slanker en zijn gezicht heeft een behoorlijk kleurtje. Qua gedrag is het alsof ik een volwassen man terug heb gekregen, in plaats van een jongetje. Voor mij is het ook veel minder belastend. Ik heb toch minder zorgen en slaap veel beter.” (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

Brandon overgeplaatst naar ASVZ

Laffe verontwaardiging over Brandon

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.