Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

BTKzorg neemt VVT Kraamzorg over

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
BTK Kraamzorg neemt VVT Kraamzorg over. Hiermee wordt BTKzorg een van de grootste kraamzorgaanbieders in de Achterhoek en Twente.
BTKzorg neemt VVT Kraamzorg over
Foto: DPA Nieuwsfeed

BTK Kraamzorg mikt op een verdere groei in Twente, de Achterhoek en omgeving tot in Drenthe toe. ‘En dat versterkt onze draagkracht. Het zorgkantoor Menzis stimuleert schaalvergroting. Geen versnippering maar krachtenbundeling’, zegt directeur Bert Kolfoort. In juni werd Kraamzorg Excellent al overgenomen.

Voor cliënten verandert er niets

De werknaam VVT blijft voorlopig bestaan, maar alle activiteiten worden per 1 januari 2014 wel ondergebracht bij BTK. Voor de cliënten van VVT verandert er niets. De afspraken die cliënten hebben gemaakt met VVT Kraamzorg blijven gerespecteerd. Als ze bijvoorbeeld een persoonlijke voorkeur voor een kraamverzorgende hebben, dan komt die verzorgende.

Oprichter VVT koopt eigen bedrijf terug

Met de overname van VVT is voor Kolfoort de cirkel  rond. Meer dan 25 jaar geleden heeft hij VVT opgezet en verkocht. Daarna begon hij met particuliere ouderenzorg. Hij stichtte onder de paraplu van Zorgvilla’s Twente in Ootmarsum Huize Den Oostenborg en in Borne Villa Meijling. Vervolgens begon hij opnieuw met een thuiszorgorganisatie: BTKzorg. Behalve kraamzorg is BTK ook actief in de verpleging en verzorging en de huishoudelijke zorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.