Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Cannabisenik.nl: nieuwe website van Bouman GGZ

Mario Gibbels
De Rotterdamse Bouman ggz-instelling heeft een nieuwe website ontwikkeld. Een zelftest, training en online coach op www.cannabisenik.nl. moeten de verslaafde softdrugsgebruiker naar gezondere leefstijl leiden.

De website is vooral bedoeld voor mensen voor wie de drempel naar de reguliere hulpverlening te groot is en die in eerste instantie zelf aan een verantwoord gebruik van genotsmiddelen willen werken.

Volgens Bouman GGZ neemt de website www.cannabisenik.nl de bezoeker op een eenvoudige, persoonlijke manier aan de hand. Via de cannabis zelftest kan men ontdekken of het gebruik nog wel verantwoord is. De website biedt tevens de mogelijkheid een online training te volgen om het gebruik te verminderen. De training is snel, gratis en anoniem. Deelnemers kunnen direct starten.

Ook kan de hulp van een e-coach ingeroepen worden. Dan is er via internet -nog steeds anoniem- contact mogelijk met een deskundige, die de gebruiker persoonlijke adviezen geeft. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.