Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Capri Hartrevalidatie start met hartrevalidatiedossier

Mark van Dorresteijn
Capri Hartrevalidatie start binnenkort instellingsbreed met het softwaresysteem CS-EZIS.Net van ChipSoft, inclusief het hartrevalidatiedossier. Het dossier is uitgerust conform de laatste hartrevalidatierichtlijn waardoor de behandelaars optimaal worden ondersteund.
Capri Hartrevalidatie start met hartrevalidatiedossier

De zorginstelling zet de oplossing van ChipSoft in voor het volledige werkproces, van patiëntinschrijving tot en met de financiële afhandeling. Naar verwachting gaat Capri Hartrevalidatie de oplossing van ChipSoft begin volgend jaar in gebruik nemen.

Hartrevalidatiedossier

Onderdeel van het nieuwe pakket het hartrevalidatiedossier. Hiermee krijgt de behandelaar ondersteuning bij het bepalen welk type hartrevalidatie het best geschikt is voor de patiënt aan de hand van de meest actuele richtlijn. Dit vereenvoudigt het naleven van de richtlijn aanzienlijk voor de artsen. Met het revalidatiedossier beschikken alle behandelaars bovendien direct over dezelfde gegevens, zoals de afspraken, metingen, voorgeschiedenis en conclusie. De arts start hierdoor altijd de revalidatiebehandeling met een compleet medisch beeld van de patiënt, met minimale inspanning van zijn kant. (Zorgvisie ict | Foto: ANP Lex van Lieshout)

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.