Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

CareConnections wint Microsoft Healthcare Partner Award

CareConnections, de bedenker van de Alles-in-1-Zorgapp, heeft de Microsoft Healthcare Partner Award gewonnen in de categorie Cloud Solution Partner.
prijsfotolia400.jpg

De start-up CareConnections ontving de award tijdens een partnerbijeenkomst uit handen van André Piso, directeur healthcare van Microsoft. Daarmee is het jonge bedrijf voor de tweede keer in korte tijd bekroond door ’s werelds grootste softwarebedrijf. ‘Fantastisch, deze twee awards op rij’, reageert Jos Koppelaar, oprichter van CareConnections.

Implementatietijd
CareConnections won de Healthcare Partner Award omdat het als kleine start-up een groot verschil maakt in en impact heeft op de zorgmarkt. ‘We hebben het afgelopen jaar 29 klanten aangesloten’, zegt Koppelaar. ‘Bovendien is onze implementatietijd heel kort. Wij hebben geen maanden nodig om klanten aan te sluiten, maar doen dat in enkele weken.’ Behalve voor de sterke groei en de snelle implementatie ontving CareConnections lof voor het in korte tijd opbouwen van een team, waarmee de continuïteit geborgd is.

Winvision en Chipsoft
Met het winnen van de award liet CareConnections de andere twee genomineerden, Winvision en het grootste Nederlandse zorg-ict-bedrijf Chipsoft, achter zich. Koppelaar: ‘Deze award opent direct nieuwe deuren bij andere leveranciers in de zorgsector en het is van grote waarde voor onze marketing. Het geeft partners en klanten vertrouwen in ons. Dat willen we de komende tijd ten volle benutten.’

Alles-in1-Zorgapp
CareConnections ontwikkelt de Alles-in-1-Zorgapp voor de zorgprofessional, met als doel meer cliënttijd en minder administratie. De app maakt het gebruikers mogelijk op locatie bij cliënten zowel online als offline gegevens in te zien en bij te werken. Dit leidt tot een dagelijkse productiviteit tot circa 10 procent.

Toegang
De Alles-in-1-Zorgapp ontsluit onderliggende systemen binnen de zorgorganisatie. De zorgmedewerker krijgt veilige toegang tot de systemen via smartphone of tablet. De app is beschikbaar op iOS en Windows.

Dossier E-Health
E-health is het gebruik van technologie ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid en de gezondheidszorg. Patiënten en cliënten zijn dankzij e-health in staat om regie te nemen over hun gezondheid. Zelfmanagement staat bij zorginstellingen hoog op de agenda. Berichten in het dossier gaan bijvoorbeeld over implementatie en bekostiging, videocontact met thuiszorgmedewerkers, telemonitoring van patiënten met chronische aandoeningen, preventie met behulp van technologie maar ook hoe zorgpersoneel werkt met e-health.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.