Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Catharina Ziekenhuis wil van internist af

Het Catharina Ziekenhuis uit Eindhoven wil af van een internist-opleider, wiens verhouding met de overige leden van zijn maatschap ernstig is verstoord. Dat bevestigen bronnen tegenover artsenvakblad Medisch Contact. De arts zou centraal staan in de problemen die de maatschap van acht internisten en vijf maag-, darm- en leverartsen al jarenlang teisteren.
Catharina Ziekenhuis wil van internist af

Omdat de verstoorde verhouding tussen een van de twee artsen en de rest van zijn collega’s het hele verbetertraject bedreigt, willen de maatschap, het stafbestuur en de ziekenhuisbestuurders nu van hem af. Volgens een bron van Medisch Contact rond de internist is hij ‘volkomen overvallen’ door het standpunt van het bestuur van de maatschap dat samenwerking niet meer mogelijk is, en de afwijzing van zijn voorstel tot mediation. (Medisch Contact – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Norovirus in Catharinaziekenhuis Eindhoven

2 REACTIES

  1. Klopt, en je wilt niet weten hoeveel gemeenschapsgeld er in de afgelopen 10 jaar al in is gestopt om het tij te keren in de vorm van interim’s die de maatschap hebben begeleid, adviseurs en dure regelingen.
    Geld zat daar in ’t Cathrien, behalve voor de hardwerkende medewerkers op de werkvloer.

  2. Lees alle reacties
  3. Mensen in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven functioneert AL JARENLANG een internistenteam van 8 (acht) artsen NIET GOED. Zie je nu wel dat men qua beleid en EFFICIENCY nog lang , maar dan ook lang niet functioneert zoals een bedrijf als bijv DSM en Philips; daar gooiden ze die rotte appel METEEN OP STRAAT Waar is de IGZ?????????

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.