Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Cecile Gijsbers van Wijk benoemd tot bestuurslid Rivierduinen

Mark van Dorresteijn
Cecile Gijsbers van Wijk is per 1 mei 2012 benoemd tot geneesheer-directeur en lid van de raad van bestuur van Rivierduinen. Zij volgt hiermee Ron Laport op. Hij blijft aan de organisatie verbonden als directeur Zorginnovatie.
Cecile Gijsbers van Wijk benoemd tot bestuurslid Rivierduinen

Gijsbers van Wijk is nu nog geneesheer-directeur van GGZ inGeest en actief op Bonaire, waar zij de GGZ zorg voor de BES (Bonaire, St Eustatius en Saba) eilanden opzet. De nieuwe bestuurder heeft ruime ervaring als psychiater, publiceerde regelmatig in wetenschappelijke tijdschriften en boeken en gaf presentaties op internationale congressen van vakgenoten. Naast diverse andere nevenactiviteiten was ze ook lid van de kernredactie van het Tijdschrift voor Psychiatrie.

Rivierduinen

Rivierduinen is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in het noorden en midden van de provincie Zuid-Holland. Rivierduinen heeft zes regionale centra voor geestelijke gezondheidszorg en een centrum voor kinderen en jeugd met vestigingen in diverse regio’s. Ook telt Rivierduinen vier specialistische centra: voor specialistische psychotherapie, voor mensen met autisme, voor mensen met ernstige eetstoornissen en voor mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problemen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.