Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Charim benoemt Ina Wijma tot toezichthouder

De raad van toezicht van Zorggroep Charim heeft onlangs Ina Wijma benoemd als lid van de raad. Met haar komst is de taad van toezicht van Zorggroep Charim weer voltallig. Ina volgt Joke Overeem-Prins op, die in oktober 2016 afscheid nam.
Ina Wijma400.jpg

Wijma heeft na haar HBO-V-opleiding als verpleegkundige verschillende functies gehad in de zorg. Vanuit haar passie voor ontwikkeling is zij na haar universitaire studie Veranderkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen gaan werken als trainer/adviseur en specialiseerde zij zich verder in verandermanagement. De laatste jaren is ze, naast raad van toezicht-lid, werkzaam als verandermanager in de zorg. Wijma: ‘Ik wil graag haar deskundigheid vanuit de RvT inzetten voor de verdere ontwikkelingen bij Charim en ziet het als een extra meerwaarde dat ze dit mag doen op voordracht vanuit de cliëntenraad.’

Toezicht
De Raad van Toezicht bestaat, naast Maarten van Ginkel en Ina Wijma, verder uit ir. Herman de Boon, Pieter Foekens MBA, Sjaak den Heijer en ir. Hans Hoepel.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.