Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Charles Laurey wordt bestuurslid ZuidZorg

Mark van Dorresteijn
Charles Laurey is per 1 oktober 2013 benoemd tot lid van de raad van bestuur van ZuidZorg. Hij vervult de functie sinds medio december 2012 al op interim-basis.
Charles Laurey wordt bestuurslid ZuidZorg

Laurey is geruime tijd actief in de zorgsector. Hij is bestuursvoorzitter geweest van Vierstroom, Meavita Nederland en Archipel en was interim bestuurder van Stichting Zonnehuizen. Laurey heeft veel ervaring in het begeleiden van verandertrajecten en het ontwikkelen van nieuwe zorgconcepten. Zijn kennis en ervaring zijn van grote toegevoegde waarde in het veranderingsproces van ZuidZorg naar een lokaal georiënteerde organisatie, die aansluit bij de wensen en behoeften van bewoners op wijk- en buurtniveau.

Adviesbureau

Sinds begin 2010 is Laurey partner bij adviesbureau hict daadkracht. Dit bureau, waaraan hij verbonden zal blijven, levert advies en ondersteuning aan zorgorganisaties. Uiteraard zijn er duidelijke afspraken gemaakt die er in voorzien dat het belang van ZuidZorg centraal staat en er geen enkele strijdigheid van belangen kan plaatsvinden met andere opdrachtgevers.

Benoeming

ZuidZorg is blij met zijn benoeming. De uitgezette koers van ZuidZorg binnen de komende veranderingen in de zorg wordt onverminderd doorgezet en verder uitgewerkt. De Cliëntenraad, Ondernemingsraad en het Management Team van ZuidZorg zijn bij de benoemingsprocedure betrokken geweest en hebben positief geadviseerd over de benoeming. Laurey vormt samen met Marc Veldhoven het bestuur van ZuidZorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.