Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ciran automatiseert revalidatieplanning met Ortec

Mark van Dorresteijn
Revalidatiecentrum Ciran gaat de planning voor revalidatie automatiseren met Ortec. Momenteel wordt de planning bij Ciran nog manueel gedaan.
Ciran automatiseert revalidatieplanning met Ortec
Foto: Otrec

De revalidatieorganisatie voert ORTEC Multi Resource Planning (ORTEC MRP) in om therapeuten automatisch toe te wijzen aan cliënten. De 15 fte die zich nu bezig houden met dit toewijzingsproces, kunnen zich dan concentreren op andere (plannings)werkzaamheden.

Standaardisatie

‘Om efficiënter te plannen, was het noodzakelijk een intelligente planningsoplossing in huis te halen’, aldus procesbegeleider Mascha Hendriks. ‘We willen de planprocedure met de daarbij behorende doorlooptijden graag standaardiseren en daarnaast voorspelbaarheid in de planning creëren voor zowel de medewerkers als de cliënten. Een cliënt heeft doorgaans een select groepje aan therapeuten om zich heen die hem of haar door het behandeltraject begeleiden. In de planning willen we er rekening mee houden dat onze cliënten met een maximaal aantal therapeuten te maken heeft. Door de afstemming straks volledig geautomatiseerd en correct te laten verlopen, kunnen we dus de kwaliteit van onze dienstverlening beter te waarborgen.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.