Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Crowdfunding campagne voor ggz begeleiding

Trend Zorg, een zorgonderneming voor woonbegeleiding en ambulante hulpverlening, is een crowdfinance campagne gestart om 125.000 euro op te halen. Dit om de begeleiding aan mensen met een gedragsstoornis uit te breiden.
Crowdfunding campagne voor ggz begeleiding

Trend Zorg biedt begeleiding aan (jong)volwassenen in de leeftijd van 17 tot 40 jaar met een gedrag- en/of ontwikkelingsstoornis zoals autisme of ADHD. Via Collin Crowdfund wil Trend Zorg 125.000 euro ophalen in de vorm van een vierjarige lening met een vaste rente van 8 procent. Met dit geld wil Trend Zorg investeren in personeel, professionalisering en nieuwe  woningen: appartementen maar ook een groter huis voor minimaal 12 cliënten die 24-uurs begeleiding nodig hebben. Iedereen kan – na eenmalige en kosteloze registratie bij het online platform van Collin – vanaf 500 euro  investeren in Trend Zorg.

Kansen

Hans Verhappen, directeur Trend Zorg: ‘Door onze jarenlange ervaring in de begeleiding van deze doelgroep en onze flexibele, maatwerk aanpak, zijn wij als partner van de gemeente in staat om zeer kwalitatieve zorg tegen een scherpe prijs te leveren. Deze crowdfinance campagne helpt ons om optimaal in te spelen op deze ontwikkeling en kans in de markt.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.