Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De eerste 802.11n-handset ter wereld

Mario Gibbels
Ascom Wireless Solutions vervangt de de Ascom i75 met de VoWiFi-handset Ascom i62. De eerste handset ‘ter wereld’ die de nieuwste IEEE 802.11n-netwerkstandaard ondersteunt.
De eerste 802.11n-handset ter wereld

De Ascom i62 biedt interactieve messaging-mogelijkheden die vaste-, draadloze- en mobiele- communicatiemedia integreren. Deze media omvatten messaging- en alarmsystemen en draadloze-telefoniesystemen met openbare communicatietechnologieën, zoals gsm, e-mail en internet.

11n-technologie

De Ascom i62 VoWiFi-handset biedt de gebruiker een mobiel apparaat voor spraak, tekstberichten en alarmmeldingen in ziekenhuisomgevingen of in bedrijven. Het feit dat de handset de 11n-technologie ondersteunt, garandeert, volgens Ascom, dat data- en spraakverkeer snel verloopt en dekking, doorverbindingen en geluidskwaliteit zijn gewaarborgd. De Ascom i62 zou daarmee bij uitstek geschikt zijn voor de gezondheidszorg. De handset heeft een langere batterijduur dan zijn voorganger.

(ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.