Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De Zorggroep en ROC Eindhoven starten leertraject

De School voor de Zorgsector van ROC Eindhoven gaat voor De Zorggroep in Noord- en Midden-Limburg met ingang van september 2011 alle student-werknemers via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) opleiden. Tachtig studenten starten in het nieuwe schooljaar.
De Zorggroep en ROC Eindhoven starten leertraject

De Zorggroep koos na een inkoopprocedure voor samenwerking met ROC Eindhoven omdat zij een opleidingstraject bieden dat past bij de vraag naar individueel maatwerk binnen de reguliere beroepsopleidingen. Het samenwerkingscontract werd 26 mei 2011 ondertekend door Wouter van Soest, voorzitter raad van bestuur van De Zorggroep en Hilde Meijs, directeur van de School voor de Zorgsector. De overeenkomst is in ieder geval voor de komende drie jaar afgesloten. Het ROC is blij met de keuze van De Zorggroep: “Het bevestigt de kracht van samen werken aan opleiden voor de zorgsector”. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Zorgopleidingen zitten in de lift

HBO-V opleidingen en Stichting Leerstation Zorg werken aan uitbreiding toetsbank

Korting op beroepsonderwijs desastreus voor zorg

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.