Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Detacheringsbureau TMI neemt failliet Confesso over

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
TMI neemt de medewerkers en klanten over van het failliete Confesso over. Daardoor wordt TMI de grootste detacheerder voor zorgpersoneel.
Detacheringsbureau TMI neemt failliet Confesso over

TMI heeft rond de 450 personeelsleden, Confesso in totaal 160. TMI was een van de drie partijen waarmee de curator heeft gesproken.

“Zorg gegarandeerd”

Of alle medewerkers van Confesso daadwerkelijk overgaan naar TMI is nog niet helemaal zeker volgens een woordvoerder. Van het kantoorpersoneel wordt een groot deel overgenomen. De gesprekken hierover zijn nog gaande. Volgens de woordvoerder is de zorg die de gedetacheerde zorgprofessionals leveren in de instellingen gegarandeerd: “Alle contracten lopen door, de facturen worden nu door TMI gestuurd.”

Randstad

Op 28 februari sprak de rechter het faillissement uit van het in Alkmaar gevestigde Confesso. Dit bureau heeft voornamelijk klanten in de Randstad en Noord en Zuid Holland. De curator is bezig met het bepalen van het totale schuldenbedrag. Crediteuren kunnen hun vorderingen indienen. (Zorgvisie-Carina van Aartsen) Foto: ANP: Lex van Lieshout

Lees ook:

Vissen in een krappe vijver

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.