Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Diagnose 2025 krijgt vervolg

Het is de kunst om ons niet af te vragen of allerlei doemscenario's ook daadwerkelijk uit zullen komen, maar juist om ons af te vragen wat u gaat doen als ze wel uitkomen. Met min of meer die woorden leiden auteurs Philp Idenburg en Michel van Schaik hun boek Diagnose 2025 in. Woensdag op het evenement Diagnose 2025 van Zorgvisie bij Nyenrode Business Universiteit waren aanwezigen volop met deze vraag bezig.
Diagnose 2025 krijgt vervolg

Gastheer van het congres was voorzitter Rien Meijerink van de Raad voor de Volksgezondheid & Zorg (RVZ). Meijerink kon het niet laten veelvuldig het nieuwe RVZ-rapport aan te kondigen wat tot hilariteit in de zaal leidde. (Foto’s: Reed/Herbert Wiggerman)

KPMG-topman Wouter Bos maakte een mooie vergelijking tussen de Nederlandse zorg en de zorg in andere landen.

Auteurs Philip Idenburg en Michel van Schaik kondigden al een nieuw congres Diagnose 2025 voor volgend jaar aan, dat zich waarschijnlijk zal richten op technologie.

Een van de vele inhoudelijke workshops werd gehouden door directeur Jan Kremer van Mijnzorgnet.nl.

Uiteraard was er tijdens de lunch en de borrel de gelegenheid om verder van gedachten te wisselen.

Presentaties

Alle presentaties van Diagnose 2025

1 REACTIE

  1. Al lezende vraag ik mij af wat de Visie is van de Bestuurders , die aanwezig waren .2025 is nog een aantal jaren te gaan, maat hoe vul deze periode in kijkend naar de Babyboom en de Zorg. De Politiek kijkt alleen naar hun periode , maar niet daarna !

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.