Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Diakonessenhuis Utrecht gebruikt decision support ChipSoft

Annelies Vermeulen
Het Diakonessenhuis in Utrecht heeft onlangs de decision support van ChipSoft , CS-Rules, in gebruik genomen. Met deze beslisondersteuning wordt binnen het Diakonessenhuis de medicatiebewaking verder uitgebreid.
Diakonessenhuis Utrecht gebruikt decision support ChipSoft

“Het grootste voordeel van CS Rules is de mogelijkheid om alle gegevens die digitaal beschikbaar zijn te gebruiken voor analyse en ze overzichtelijk te presenteren, zonder dat er koppelingen nodig zijn met andere systemen”, vertelt ziekenhuisapotheker Emile Kuck. “De bewaking is volledig zelf in te stellen. Ook buiten de apotheek zijn er mogelijkheden om te signaleren. Denk aan gebruik van metingen als lichaamstemperatuur en bloeddruk of laboratoriumuitslagen als infectieparameters om risicopatiënten op te sporen, zoals patiënten met bloedvergiftiging.”

Medische besluitvorming

De decision support van ChipSoft wordt in het Diakonessenhuis gezien als toegevoegde waarde voor de ondersteuning van de medische besluitvorming, maar het biedt veel meer mogelijkheden. Zo stuurt én stroomlijnt CS-Rules desgewenst ook de administratieve en logistieke processen binnen de zorginstelling en zorgt het ervoor dat personeel efficiënter kan worden ingezet. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

E-learning voor verpleegkundigen Diakonessenhuis

Diakonessenhuis gaat miljoen dossiers digitaliseren

Diakonessenhuis zet BI in voor zorgondernemers

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.