Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Dirk Schraven wordt bestuurder St. Antonius Ziekenhuis

Mark van Dorresteijn
Dirk Schraven treedt op 1 maart 2011 toe tot de raad van bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein. Schraven wordt verantwoordelijk voor kwaliteit en veiligheid, patiëntenlogistiek en service, human resource management en operational excellence.
Dirk Schraven wordt bestuurder St. Antonius Ziekenhuis

Vanaf 1 maart zal de raad van bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis bestaan uit Douwe Biesma (voorzitter), Frans Spijkers en Dirk Schraven.

Parkway Health

Nu is Schraven nog werkzaam als Vice President for Strategic Planning en Business Development bij Parkway Health in Singapore. Een organisatie van negentien private ziekenhuizen en dagbehandelingscentra, huisartsklinieken, radiologieklinieken, laboratoria & opleidingscentra in zes Aziatische landen en het Midden-Oosten (Singapore, Maleisië, China, India, Brunei en de Verenigde Arabische Emiraten).

Fusieproces

Voor het St. Antonius Ziekenhuis is Schraven geen onbekende. Hij heeft als extern adviseur vanuit de Boston Consulting Group in 2006 de voorbereiding van het fusieproces tussen het St. Antonius Ziekenhuis en het voormalig Mesos Medisch Centrum begeleid. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Geachte Dirk Schraven. Hierbij wens ik U heel veel succes als Bestuurder om deze missie tot een goed einde te brengen, kijkend naar het huidige Kabinet en de Bezuinigingen die ons de komende jaren tegemoet komen. Het wordt een hele Job de komende jaren voor de Zorg. Nogmaals , Veel Succes !

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.