Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Dominique Vijverberg algemeen directeur Stichting IZZ

Mark van Dorresteijn
Dominique Vijverberg is per 1 februari 2011 in dienst getreden als algemeen directeur bij de Stichting IZZ in Apeldoorn. Hij volgt hiermee Dick van der Laan op die de stichting ad interim heeft geleid.
Dominique Vijverberg algemeen directeur Stichting IZZ

Vijverberg studeerde Farmacie aan de Universiteit van Utrecht en Bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management. Na zijn studie was hij werkzaam in de farmaceutische sector. Ook was hij voor Ahold medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en het in de markt zetten van een nieuwe apotheekketen. Sinds 2006 trad hij op als zelfstandig consultant en interim-manager, laatstelijk als algemeen directeur van de online ggz-instelling Interapy te Amsterdam.

IZZ

IZZ is een uniek samenwerkingsverband tussen werkgevers en werknemers in de zorg. De IZZ-Ziektekostenregeling geldt voor zeven zorg-cao’s, Hiernaast biedt IZZ producten en diensten om zorginstellingen te ondersteunen bij de inzetbaarheid en vitaliteit van zorgmedewerkers. Bij IZZ zijn circa 500.000 zorgmedewerkers en hun gezinsleden verzekerd. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.