Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Drie zorginstellingen kiezen voor UNIT4 Cura Zorgmonitor

Annelies Vermeulen
De zorginstellingen Saxenburgh Groep, Zorgfederatie Oldenzaal en Stichting Sutfene hebben recent besloten om UNIT4 Cura Zorgmonitor in gebruik te nemen.
Drie zorginstellingen kiezen voor UNIT4 Cura Zorgmonitor

De zorginstellingen maken gebruik van zorginformatiesysteem UNIT4 Cura en zetten daarnaast andere administratieve systemen in. Voor de vervaardiging van geïntegreerde rapportages over de personeelsinzet, cliëntenadministratie en financiële prestaties gebruiken ze nu voornamelijk spreadsheets. Met behulp van UNIT4 Cura Zorgmonitor zijn ze in staat om deze rapportages veel sneller en kosteneffectiever te vervaardigen. Wanneer de rapportagebehoefte wijzigt, is het vrij eenvoudig om aan de nieuwe behoefte te voldoen.

Efficiënter proces

Voor de belangrijkste informatiegebieden Financieel, Personeel, Productie, en Cliënten zijn indicatoren gedefinieerd. Die zijn op verschillende niveaus binnen de instelling aan te bieden. UNIT4 Cura Zorgmonitor bevat dashboards, rapportages en analyses via een scherm dat afgestemd is op de gebruiker. Heeft een instelling een specifieke informatiebehoefte, dan is dit ook snel te realiseren. Door gebruik van UNIT4 Cura Zorgmonitor kunnen de drie instellingen snel voldoen aan veranderende interne en externe informatiebehoeften en levert het directe besparing op door het efficiëntere proces. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

SEIN schaft ECD van UNIT4 Cura aan

UNIT4 Cura voldoet als eerste zorgsysteem aan Vektis-criteria

Friese zorginstelling kiest voor Unit4 Cura ECD

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.