Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

E-consult bij kanker in MC Haaglanden

Mark van Dorresteijn
Patiënten van Medisch Centrum Haaglanden (MCH) die behandeld worden voor borstkanker, darmkanker of een hersentumor kunnen sinds vandaag gebruikmaken van MijnMCH.nl. Hier kunnen zij vragen stellen aan specialisten en verpleegkundigen van het MCH.
E-consult bij kanker in MC Haaglanden

Ook kunnen patiënten via de website hun ervaringen delen met lotgenoten. Het MCH wil hiermee sneller, beter en 24 uur per dag met de patiënten in contact kunnen zijn.

Informatie en voice-over

Sinds begin april 2011 biedt MijnMCH.nl informatie in woord en beeld over de zorg van het MCH bij borstkanker, darmkanker en hersentumoren. Het gehele proces van diagnostiek, behandeling, begeleiding en nazorg in het MCH is in begrijpelijke tekst na te lezen en te zien op video voorzien van een voice-over in het Engels, Turks en Arabisch.

Pilot en uitbreiding

MijnMCH.nl is een pilot, ontstaan vanuit een zorgvernieuwingsproject. MCH wil hiermee de bestaande dienstverlening aanpassen aan de huidige tijd en wensen van de patiënt. Als tijdens de pilot blijkt dat MijnMCH.nl meerwaarde heeft naast de bestaande dienstverlening, wordt de website in een latere fase uitgebreid met meer functionaliteiten en toegepast voor meer ziektebeelden. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.