Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

E.Novation en Information Builders gaan samen BI leveren

Mario Gibbels
E.Novation en Information Builders gaan zich gezamenlijk richten op het leveren van business intelligence aan ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

E.Novation is it-dienstverlener, terwijl Information Builders business intelligence- en integratiesoftware ontwikkelt. “We gaan samenwerken om zorginstellingen in staat te stellen de bedrijfsvoering te optimaliseren en de vanuit de overheid opgelegde prestatie-indicatoren meetbaar te maken en na te leven”, zo stellen de bedrijven.

Worstelen met het meetbaar maken

Sven Walraven, van E.Novation: “Wij merken dat veel zorginstellingen worstelen met het meetbaar maken van hun prestaties en kwaliteit aan de hand van de beschikbare informatie. Daarnaast is databetrouwbaarheid een belangrijk issue. Om deze vraagstukken adequaat te adresseren, hebben we de samenwerking gezocht met Information Builders.” Dave Kemme, van Information Builders: “BI wordt binnen de zorg nog steeds voornamelijk op directie- en financieel niveau ingezet. Als je prestaties en kwaliteit echt meetbaar wilt maken en zorgprocessen wilt optimaliseren dien je BI en performance management op de werkvloer in te zetten. Samen met E.Novation bieden we een prijsmodel per gebruiker, waarmee BI-projecten van iedere omvang realiseerbaar zijn.” (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.