Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Erasmusbrug neemt ComfortHomePlus van DWO over

Annelies Vermeulen
Erasmusbrug neemt activiteiten rondom personenalarmering onder de naam ComfortHomePlus over van de Dordtse WelzijnsOrganisatie (DWO) .
Erasmusbrug neemt ComfortHomePlus van DWO over

Niet alleen het wegvallen van subsidie, maar ook strategische overwegingen hebben DWO doen besluiten personenalarmering elders onder te brengen. “’DWO heeft verschillende organisaties benaderd om de interesse te peilen deze activiteiten over te nemen. Uiteindelijk is overeenstemming bereikt met Erasmusbrug, waarmee al een jarenlange samenwerking bestond en die reeds een deel van de dienstverlening uitvoerde. Naast de overname van de activiteiten heeft Erasmusbrug ook de bijbehorende activa en de naam ComfortHomePlus overgenomen. Daarnaast heeft Erasmusbrug de werkgelegenheid van de betrokken medewerkers gegarandeerd en daarmee is de kennis, relatie en kwaliteit ten aanzien van de klanten geborgd’’, zegt bestuurder Fons Roebroek van DWO. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Oracle versterkt zorgtak via miljoenenovername

Altran versterkt zijn positie op zorgmarkt door overname InterFour

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.