Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Erbudak spant rechtszaak aan over aandelen Slotervaarziekenhuis

Carina van Aartsen
Carina van Aartsen is redacteur cure bij Zorgvisie. Als aandachtsgebied heeft zij de thema´s: kwaliteit en veiligheid, zorgverzekeraars en financiën.
Geschorst bestuursvoorzitter van het Slotervaartziekenhuis Aysel Erbudak spant een rechtszaak aan tegen de zogenoemde ‘erven Schram’. De rechtszaak gaat over de aanbiedingsplicht en waarschijnlijk ook over de nieuwe aandelenemissie die het Slotervaartziekenhuis vorige week heeft gedaan.
Premium

Dit zeggen ingewijden.

‘Nietig’

Met

Premium

Wilt u dit artikel lezen?

Neem Zorgvisie.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


 • Onbeperkt alle artikelen lezen
 • Dagelijks de Zorgvisie nieuwsbrief

Al abonnee? Log dan in

3 REACTIES

 1. Geachte lezer,
  In Den Haag is men bezig om allerlei zorgwetten te veranderen.
  Deze kwestie is koren op de molen van de tegenstanders van de gereguleerde marktwerking in de zorg.Ik verwijs ook naar de dubieuze kwesties in de AWBZ-sector: 750.000 AWBZ-gebruikers hebben een bedrag nodig van 25 miljard euro.
  Eigenlijk is 25 miljard euro buitenproportioneel.
  En let U op:Aysel van het Slotervaart staat in juridische zin erg sterk;en dus nog meer financiele problemen voor Meromi Holding,de erven Schram en het Slotervaartziekenhuis.
  Waar gaat het eigenlijk om in de zorg?

 2. Lees alle reacties
 3. Neen , beste Rob. Marktmacht verblindt. En de minister maar vragen hoe de zorgkosten beperkt kunnen worden ? ? ! De visie van deze minister lijkt mij evenredig aan haar inzicht . Zelfs Nijenrode kan geen I.Q. verhogen , wel een tekort daaraan middels arrogantie te verbloemen. Of herkent niemand zich daarin ? ?

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.