Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Eric Hisgen bestuurder Amstelring

De raad van toezicht Amstelring heeft Eric Hisgen benoemd als nieuwe voorzitter Raad van Bestuur Stichting Amstelring Groep per 1 april 2014.
Eric Hisgen bestuurder Amstelring

Eric Hisgen (59 jaar) heeft jarenlange ervaring als bestuurder in de zorg, ook in een grootstedelijke omgeving. Zo was hij gedurende 6,5 jaar bestuurder van Thuiszorg Rotterdam en bekleedde hij daarvoor diverse andere bestuurlijke en adviserende posities op het raakvlak van personeel, organisatie, financiën en zorg. Op dit moment is Eric interimbestuurder van de stichting Genero, onderdeel van het Nationaal Programma Ouderenzorg.

Koers

Als nieuwe voorzitter van de raad van bestuur onderschrijft Eric Hisgen de koers die Amstelring heeft ingezet: ‘Met medebestuurders Inge Borghuis en Ivo van der Klei is er een gedegen team dat de gekozen koers van Amstelring ver tot uitvoer gaat brengen. Amstelring is van plan haar goede positie te behouden in de snel veranderende zorgsector. De noodzakelijke krimp wordt aangewend om de kwalitatieve personele bezetting te versterken, enkele verouderde gebouwen te sluiten en zorg in de wijk verder te ontwikkelen. Ons uitgangspunt ’thuis of zo thuis mogelijk’ vormt de basis voor kwaliteit van zorg en kenmerkt de dialoog tussen cliënt en zorgmedewerker.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.