Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Esther Talboom-Kamp Talent van het Jaar 2010

Mark van Dorresteijn
De prijs voor de meest talentvolle jonge zorgmanager in 2010 is gewonnen door Esther Talboom-Kamp. Zij is directeur van het Diagnostisch Centrum ‘s- Hertogenbosch (DCH) van Synergos.
Esther Talboom-Kamp Talent van het Jaar 2010

Donderdag is zij gekozen tot Talent van het Jaar. De verkiezing vond plaats nadat de genomineerden op het Zorgvisiecongres een live-presentatie hadden gegeven van het project waarmee ze hun sporen hebben verdiend. “Esther Talboom valt op doordat ze uitstekend in staat is om met haar ervaring als huisarts de managementfunctie te vervullen”, aldus juryvoorzitter Martin van Rijn (bestuursvoorzitter PGGM). De jury roemt haar tevens om haar brede leiderschapskwaliteiten.

Primeur

Het is de eerste keer dat deze prijs wordt uitgereikt door Zorgvisie in samenwerking met detacheerder en wervingsbureau Grow/work.

Jarno Vincent

Van Rijn zwaaide lof toe aan de andere twee kandidaten die zijn doorgedrongen tot de eindronde. Het gaat om Jarno Vincent, financieel manager zorg bij KBWO Brouwhuis in Helmond, een privaat initiatief voor ouderen met dementie. Hij heeft geholpen om de kleinschalige woonvoorziening van de grond te tillen.

Ellen Hoogervorst

De andere genomineerde, Ellen Hoogervorst, heeft de exploitatie van het circuit Kinderen en Jeugdigen van ggz-instelling De Grote Rivieren in Dordrecht financieel weer gezond gemaakt. Ze heeft de professionals betrokken bij het financiële reilen en zeilen. En samen met de medewerkers heeft ze het logistieke proces verbeterd.

Zorgmanager van het Jaar

De prijs voor de beste zorgmanager van het jaar, de Zorgvisie Excellence Trofee, is dit jaar gewonnen door Marjanne Sint, bestuursvoorzitter van de Isala klinieken in Zwolle. Zij volgt bestuursvoorzitter Emile Lohman van UMC St. Radboud op.

Lees meer:

Juryrapport Talent van het Jaar 2010

Lees ook:

Marjanne Sint Zorgmanager van het Jaar 2010

Genomineerden Zorgmanager van het Jaar bekend
Genomineerden Talent van het Jaar bekend

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.