Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Finalisten Health app award 2015 bekend

Mark van Dorresteijn
De jury van de Health app award 2015 heeft niet vijf maar zes finalisten geselecteerd voor de Health app award 2015. De jury is namelijk zeer onder de indruk van de kwaliteit van de inzendingen van dit jaar.
Finalisten Health app award 2015 bekend

Aspecten waarnaar is gekeken, zijn het nut voor de zorg, de bruikbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, juridische aspecten en veiligheidsaspecten (privacy- en security). Het aantal stemmen dat de apps op Mobile Doctors hebben verkregen en de gebruikersreviews zijn ook meegewogen. De inzendingen lagen op deze aspecten zo dicht bij elkaar dat de jury heeft besloten zes finalisten door te laten gaan naar de volgende ronde.

Finalisten

De finalisten voor de Health app award 2015 zijn (op alfabetische volgorde):

Prijzen

Een van deze finalisten krijgt de juryprijs voor de Health app award 2015. Alle zes genomineerden mogen op het Zorgvisiecongres Digitale ontwikkelingen in de zorg op 24 juni een pitch houden om de publieksprijs te winnen.

Filmpje

Mobile Doctors, samen met Nictiz de organiserende partij voor de Health app award, maakt van de zes finalisten een kort filmpje. De topjury onder voorzitterschap van André Rouvoet bepaalt wie op 24 juni naar huis gaat met de juryprijs.

Congres

De prijsuitreiking is op 24 juni tijdens het congres Digitale ontwikkelingen in de zorg.

Dossier: Health app award 2015

De Health app award wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest zinvolle app in de gezondheidszorg. In 2015 wordt de award uitgereikt tijdens het congres: Digitale Ontwikkelingen in de zorg op woensdag 24 juni in Utrecht.
Bekijk het dossier met alle berichten over de awards

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.