Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Franciscus Ziekenhuis lanceert websites voor werving personeel

Annelies Vermeulen
Het Franciscus Ziekenhuis Roosendaal (FZR) heeft een nieuwe website gelanceerd gericht op de werving van operatie-assistenten en anesthesiemedewerkers.
Franciscus Ziekenhuis lanceert websites voor werving personeel

Door in te spelen op de twijfels die operatiepersoneel heeft over hun carrière, gecombineerd met de modernste wervingsmethodieken, hoopt Franciscus Ziekenhuis Roosendaal nieuw en extra talent aan te kunnen trekken. De website is www.alsjijeensophetpuntkomt.nl.

Zowel operatie-assistenten als anesthesiemedewerkers zijn niet van plan om van werkgever te wisselen. Een van de belangrijkste redenen is dat het werk in principe overal hetzelfde is en dat ze het bij hun huidige werkgever prima naar hun zin hebben. Franciscus Ziekenhuis Roosendaal speelt hierop in door operatie-assistenten en anesthesiemedewerkers te laten zien wat werken in het FZR zo uniek maakt. Met filmpjes van echte medewerkers en veertien verschillende thema’s wordt een kijkje in de keuken gegeven. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Raet lanceert module strategische personeelsplanning

Amsterdamse aanbieders werven gezamenlijk personeel

Schippers ziet extra personeel in zorg als uitdaging

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.