Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Fusie ggz-instellingen Rotterdam

De Rotterdamse psychiatrische instellingen Bouman GGZ en Delta Psychiatrisch Centrum willen fuseren. Dat hebben de instellingen donderdag laten weten.
Fusie ggz-instellingen Rotterdam

De raden van bestuur van de ggz-instellingen denken dat een fusie leidt tot verbetering van de zorg. De twee instellingen gingen acht jaar geleden al samen, maar gingen twee jaar later alweer uit elkaar. De tijd was nog niet rijp voor een fusie, nu wel, aldus Bouman GGZ en Delta. De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) moet de fusie nog goedkeuren. (ANP – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Bouman GGZ tegen rode kaart in Rotterdam

Cannabislink.nl: nieuwe link van Bouman GGZ

De Kijvelanden en Bouman GGZ gaan fuseren

Delta Psychiaterisch Centrum kiest voor GGZ-pakket van ChipSoft

Zorgvisie Bouwcongres

Hoe financieren zorginstellingen hun zorgvastgoed in de praktijk? Hoe gaan de financiers om met nieuwbouwplannen en waar moeten deze aan voldoen? Hoe houd je de bouwkosten in de hand? Neem daarom deel aan het Zorgvisie Bouwcongres en stel uw vragen aan de ervaringsdeskundigen. Meer informatie en aanmelden.

2 REACTIES

  1. nee Maarten , maar wel een van de weinigen die zijn zatzijn durft te uiten. Net gehoord dat een overbetaalde heer Smits wegens disfunctioneren met 27 doden als zeer waarschijnlijk gevolg, met een extra bonus van een jaarsalaris ,NIET MOET , maar
    gewoon ?? vertrekt bij een dodelijk ziekenhuis in Rotter…. Zijn financiele voorwaarden functioneren conform zijn disfunctioneren. logisch toch!! In dit Regeltjesland krijgt een echte crimineel eerder het voordeel van de twijfel dan een door een lasergunbewapende ambtenaar betrapte 4- kilometer te hardrijdende belastingbetaler.
    EERLIJK TOCH ??

  2. Lees alle reacties
  3. Natuurlijk, ze fuseren vanwege de kwaliteit… het is een geijkt argument, maar telkens wanneer onderzoek wordt gedaan naar kwaliteit en schaalgrootte dan blijkt dat groter meestal niet beter is. Daarnaast worden de bestuurders ook niet gedreven door het leveren van betere kwaliteit, dus waarom zouden ze een dergelijk pijnlijk proces ingaan met een kwaliteitsverbetering als doel? Ben ik de enige die de PR-praat over kwaliteit zat ben?

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.