Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Geboortezorgplan Kuipers leidt tot stortvloed aan Kamervragen

In februari 2015 begon ik als redacteur bij Skipr. Zorgvisie was toen nog de grote concurrent. Sinds 2019 maken we met één redactie deze twee titels én Qruxx, ons platform over waardegedreven zorg. Nog altijd schrijf ik met veel interesse over de organisatie van de Nederlandse gezondheidszorg, van vastgoed en finance tot de belangen van patiënten en zorgmedewerkers. Daarnaast ben ik nu adjunct-hoofdredacteur. Met veel trots draai ik als spil in de goed geoliede machine die onze redactie is.
De plannen van minister Kuipers voor de bekostiging van de geboortezorg leiden tot veel vragen bij de Tweede Kamer. Van links tot rechts vragen de Kamerleden zich af wat de gevolgen zullen zijn voor met name verloskundigen en zwangere vrouwen.
Premium

Kuipers is voornemens om de

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  In februari 2015 begon ik als redacteur bij Skipr. Zorgvisie was toen nog de grote concurrent. Sinds 2019 maken we met één redactie deze twee titels én Qruxx, ons platform over waardegedreven zorg. Nog altijd schrijf ik met veel interesse over de organisatie van de Nederlandse gezondheidszorg, van vastgoed en finance tot de belangen van patiënten en zorgmedewerkers. Daarnaast ben ik nu adjunct-hoofdredacteur. Met veel trots draai ik als spil in de goed geoliede machine die onze redactie is.

  1 REACTIE

  1. Wanneer gaat men aan geboortebeperking doen. Financieel loopt het de spuigaten uit. Zet mensen aan het denken met alles wat met milieu te maken heeft. Ik? Ik heb bewust voor gekozen kinderloos te blijven!! Ik heb mijn steentje al bijgedragen. Ouders van nu kunnen geen kinderen opvoeden en toekomst bieden. Dat wetn we maar niemand durft er iets van te zeggen.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.