Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gelre Ziekenhuizen breidt contract met Raet uit

Mark van Dorresteijn
Gelre Ziekenhuizen heeft het contract met e-HRM-dienstverlener Raet uitgebreid door te kiezen voor de webportal Raet Online. Hiermee hebben medewerkers altijd en overal toegang tot de eigen gegevens en zij kunnen eenvoudig declaraties indienen.
Gelre Ziekenhuizen breidt contract met Raet uit

Leidinggevenden krijgen het gewenste inzicht in bijvoorbeeld het verzuim op hun afdeling. Ook profiteren de ziekenhuizen van de integratiemogelijkheden met andere systemen, zoals een koppeling met het roosterplanningssysteem.

Van HR tot de financiële administratie

‘We hadden een oplossing voor al onze processen, van HR tot de financiële administratie. De functionaliteiten op HR-gebied bleken voor ons te beperkt om ook in de toekomst HR-gegevens tijdig en correct te kunnen vastleggen. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een ander e-HRM-systeem om de kwaliteit van de HR-gegevens te kunnen waarborgen. De investering ten opzichte van de kosten en opbrengsten was bij Raet het beste onderbouwd en voor onze organisatie het gunstigst’, zegt Ferry Franzen, manager HRM van Gelre Ziekenhuizen.

(Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Gelre Ziekenhuizen)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.