Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Geri Bonhof voorzitter College Perinatale Zorg

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Het College Perinatale Zorg heeft een nieuwe voorzitter. Zij begint op 1 oktober.
Geri Bonhof.jpeg

Geri Bonhof is de nieuwe voorzitter van het bestuur van het College Perinatale Zorg (CPZ). Inmiddels hebben alle deelnemers aan het brancheoverleg hun goedkeuring gegeven aan haar benoeming.

Complexe organisaties
Bonhof heeft ruime ervaring als bestuurder in complexe organisaties in de publieke sector met veel stakeholders, voornamelijk binnen het onderwijs. Zo was zij twaalf jaar voorzitter van het College van Bestuur van Hogeschool Utrecht en vicevoorzitter van de Vereniging Hogescholen. Naast voorzitter van het CPZ is zij actief als voorzitter van de monitoringscommissie Governance Code Voortgezet Onderwijs en lid van de commissie Doelmatigheid Hoger Onderwijs. Zij is ook voorzitter van de raad van toezicht van ouderenzorgorganisatie Careyn.

CPZ
Het  bestuur en bureau van het CPZ laten weten dat zij ervan overtuigd zijn dat Bonhof ‘de belangrijke verbindende rol tussen partijen in de geboortezorg op de juiste wijze zal vervullen’. Het College Perinatale Zorg is een landelijk college waarin alle veldpartijen samenwerken die te maken hebben met de perinatale zorg in Nederland.

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer >>

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.