Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Groene Hart Ziekenhuis wil 15 procent energie besparen

Het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda gaat met bureau BAS Nederland het besparingspotentieel van het energieverbruik onderzoeken. Het ziekenhuis heeft de ambitie uitgesproken om 10-15 procent te willen besparen.
Groene Hart Ziekenhuis wil 15 procent energie besparen
Foto: ANP Photo

De komende zes maanden worden onderzoeken uitgevoerd om te identificeren waar de besparingen te behalen zijn. Middels energiemonitoring, een onderdeel van de Weg naar Nul, geeft BAS hierover inzicht aan het ziekenhuis.

Energie onafhankelijk

BAS is opgericht in 2010 en helpt klanten op weg naar energie onafhankelijkheid door hen in staat te stellen om volledig hernieuwbare energie te gebruiken. Hiervoor hoeven klanten  vooraf niet veel grote investeringen te doen. Klanten van BAS zijn vastgoedfondsen, zorginstellingen en lokale overheden. Met de Weg naar Nul, het integrale product van BAS om energie-onafhankelijk te worden, realiseert men gemiddeld een vermindering op het energieverbruik van 30 procent in de eerste vier jaar.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.