Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Grote verschillen parkeertarieven ziekenhuizen

Actualiteitenprogramma Kassa heeft de parkeertarieven bij ziekenhuizen door heel Nederland vergeleken. De tarieven blijken enorm te verschillen.
Grote verschillen parkeertarieven ziekenhuizen

Kort parkeren, even een uurtje op ziekenbezoek kan gratis bij Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland, aldus Kassa. Ook ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen, Diaconessenhuis Meppel en het Wilhelmina Ziekenhuis Assen hebben gratis parkeerplekken.

Top-3 duurste parkeerplekken

Andere ziekenhuizen vragen parkeergeld. In de top-3 van duurste parkeerplekken staat het AMC in Amsterdam. Daar kost één uur parkeren 3,00 euro. Op nummer 2 staat het VU medisch centrum in Amsterdam met 3,33 euro. En op nummer één het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, ook in Amsterdam. Daar reken je na een bezoekuurtje 4 euro af.

Lang parkeren


Moet je langer in het ziekenhuis zijn, dan zijn de tarieven in de grote steden het hoogst. Voor één dag in de parkeergarage van van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam loopt de meter aardig op: 25,00 euro. Het VUmc Amsterdam vraagt 27,50 euro en het OLVG spant wederom de kroon met een dagkaart van maar liefst 36,00.

2 REACTIES

  1. Parkeerplaatsen zijn niet alleen voor de Overheid maar ook voor alle ziekenhuizen en aanverwante instellingen een melkkoe. Mensen hebben toch geen andere keus. Deze (roofdier) mentaliteit kom je alleen tegen bij Overheden, de gezondheidzorg en energiebedrijven.

  2. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.