Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Haga Ziekenhuis gaat roosteren met Ortec

Annelies Vermeulen
Het HagaZiekenhuis in Den Haag gaat haar 3600 medewerkers inroosteren met ORTEC Harmony. Als grote SAP-gebruiker stelde HagaZiekenhuis als voorwaarde dat er een bewezen koppeling moest zijn met SAP HRM.
Haga Ziekenhuis gaat roosteren met Ortec

“Met ORTEC Harmony en de module WebAccess kunnen medewerkers (vanuit huis) voorkeuren doorgeven, waarmee ze invloed uitoefenen op hun eigen werktijden”, zegt manager Personeel & Organisatie Hans Krikke. “Tegelijkertijd behouden we door het planningssysteem het overzicht, zodat we er zeker van zijn dat alle uren afgedekt zijn.”

CAO

Ook belangrijk voor het HagaZiekenhuis is de mogelijkheid om te kunnen plannen op beroepsgroep en de bijbehorende specificaties. “Voor de verschillende groepen gelden andere regels. Zo is fulltime werken voor een arts-assistent 48 uur, terwijl dat voor medewerkers in de zorg 36 uur is. Ook met de CAO zijn er verschillen. Zo hebben we medisch specialisten in loondienst die worden betaald via de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS), maar werken onder de CAO voor ziekenhuizen. Kortom, het is vrij ingewikkeld om zoveel mensen te roosteren en in één systeem te krijgen.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ooK:

AFAS ERP, De Heer en Ortec gaan samenwerken

HagaZiekenhuis krijgt award voor ‘HagaTube’

Financiering bouwplannen HagaZiekenhuis rond

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.