Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Hans den Hollander wordt bestuurslid Tergooiziekenhuizen

Mark van Dorresteijn
Hans den Hollander is per 1 juli 2012 benoemd tot lid van de raad van bestuur van Tergooiziekenhuizen.
Hans den Hollander wordt bestuurslid Tergooiziekenhuizen

Den Hollander is econoom en was de afgelopen acht jaar lid van de raad van bestuur van het Diaconessenhuis te Leiden. Ook is hij bestuurslid van de NVZ vereniging van ziekenhuizen. Den Hollander vervulde daarvoor diverse functies bij onder andere Zilveren Kruis Ziekenfonds en Achmea Zorg.

Complementair

‘De raad van bestuur van Tergooiziekenhuizen is hiermee compleet’, aldus Ruurd Jan Roorda, voorzitter raad van bestuur. ‘Den Hollander past uitstekend in het profiel waar we naar zochten. Hans en ik zijn in veel opzichten complementair. Ik ben daarom zeer gelukkig met deze benoeming. Dat we dit bekend kunnen maken op de laatste werkdag van Leo Schoots, doet mij tevens goed. Leo heeft Tergooi de afgelopen tijd uit moeilijk vaarwater weten te halen. Tergooi is hem daar dankbaar voor. Het is nu aan Hans den Hollander en mij om samen met alle medewerkers en medisch specialisten van Tergooi in deze opwaartse lijn verder te gaan.’

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Tergooiziiekenhuizen )

2 REACTIES

  1. Het lijkt wel een wurgband, die je om krijgt, dat extra steuntje kun je hem wel geven.
    Heb zelf gepast, geen wurgcontract meer, dan maar minder werk.
    Schipper, schijnt de zorgverzekeraars daarin te steunen.
    Dat noemen ze nou marktwerking, als bij voorbaat de meest gepassioneerde werknemer in de zorg la bij voorbaat uit de race genomen wordt!!!

  2. Lees alle reacties
  3. Hierbij ( als oud-werker in de Gezondheidszorg ) wens ik Hans heel veel succes toe met zijn nieuwe Job. Kijkend naar de toenemende macht van de Zorgverzekeraars zal het niet meevallen. Ondanks dat , hou je taai.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.