Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans Janssen inspecteur-generaal gezondheidszorg

Hans Janssen (1956) is benoemd tot plaatsvervangend Inspecteur-generaal voor de Gezondheidszorg. Hij zal zijn aandacht vooral richten op de vertaling van het meerjarenbeleid van de inspectie in de werkprocessen en de organisatie. Hij begint zijn werkzaamheden op 1 oktober 2008 en volgt dan Nico Oudendijk op.
Hans Janssen inspecteur-generaal gezondheidszorg

Op dit moment werkt Hans Janssen bij de stichting Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Als lid van de raad van bestuur is hij daar belast met de algemene leiding. In het verleden was hij werkzaam als hoofddirecteur en algemeen directeur van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). Daarvoor werkte hij onder meer als (plaatsvervangend) directeur van de accountantsdienst van twee ministeries: eerst bij Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en later bij Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. In het begin van zijn loopbaan bekleedde hij – na zijn opleiding bij de Koninklijke Militaire Academie – verschillende functies bij het ministerie van Defensie. (ANP)

Lees meer:

Inspecteur-generaal wil toezicht verscherpen

Van Es wordt directeur-generaal

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.