Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Hans Kedzierski bestuursvoorzitter GGZ Friesland

Hans Kedzierski is per 1 maart aangetreden als voorzitter van de raad van bestuur van GGZ Friesland. Hij volgt Ruud Ramaker op, die het afgelopen halfjaar interim-voorzitter bij GGZ Friesland was.
Hans Kedzierski bestuursvoorzitter GGZ Friesland

Sociaal wetenschapper en econoom Hans Kedzierski was de afgelopen zeven jaar voorzitter van de raad van bestuur van het Medisch Centrum Alkmaar (MCA). Daar kondigde hij half januari zijn vertrek aan uit onvrede met de beleidsvoering. Kedzierski was eerder onder meer werkzaam als bestuurslid van de Robert-Fleury Stichting, algemeen directeur van het Pasteur Ziekenhuis in Oosterhout en hoofd klinische zorg van het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft.

GGZ Friesland

Kedzierkski wil van GGZ Friesland een goedlopende organisatie maken met een uitstekend imago, zowel bij de eigen medewerkers als bij de buitenwacht. “De vraagstukken waar de organisatie voor staat, zijn uitdagend. Het is vandaag de dag voor geen enkele zorgorganisatie meer vanzelfsprekend om voort te bestaan.” Kedzierski heeft vooralsnog een aanstelling van een jaar bij GGZ Friesland. (Zorgvisie – Jolande den Hollander)

Lees ook:

Vertrekkende Kedzierski: “So be it”

Hans Kedzierski verlaat MCA Gemini Groep

Ramaker directeur bij ggz-Friesland

1 REACTIE

  1. geachte beste kedzierski,
    Ik wil U even een berichtje sturen ik heb U beloofd n.a.v van een vergadering in de F.P.A ik hoop dat U mij nog kent heb u toen beloofd als er iets is zal ik U op de hoogte houden nu als volgt ik zit in de vlieter kamer 3 we hebben er over gehad over activiteiten we wouden met de groep circa 8a9 personen naar een van de eilanden ameland of andere eilanden ik heb gezegt er is een pot voor de activiteiten men zegt de potje ervoor is leeg graag hulp van U ik geef mijn gegevens harry orsel de vlieter ik had toen een kaartje van u gekregen ben helaas verloren ik ben hier wel een beetje bekent,maar in groningen meer ben daar voor de t.v geweest in het ommelanderhuis en er is een serie geweest samen met de directeur wim koks en jan krist de heer jan krist heeft de ypsilonprijs in onvangst genomen ik heb er 12 jaar gewoond ik hoop van U een goedtegenbericht met vriendelijke groet harry orsel
    telnr 0613749562

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.