Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

HBO-V opleidingen en Stichting Leerstation Zorg werken aan uitbreiding toetsbank

Annelies Vermeulen
Hogeschool Rotterdam is officieel gestart met het project ‘Toetsen met de BoKS’. In dit project werken HBO-V opleidingen en Stichting Leerstation Zorg samen aan het uitbreiden van een toetsbank. In de toetsbank worden de items van de landelijke Body of Knowledge and Skills (BoKS) van de bacheloropleiding Verpleegkunde opgenomen.
HBO-V opleidingen en Stichting Leerstation Zorg werken aan uitbreiding toetsbank

Met het project wordt voortgebouwd op het initiatief van zestien HBO-V opleidingen in samenwerking met zorginstellingen en Stichting Leerstation Zorg: het NAP-project Bruggen Bouwen 2009-2011.

Alfred Hartoog van SURFfoundation, subsidieverstrekker voor innovatie in het hoger onderwijs en onderzoek: ‘Wij zien de opzet waarin verpleegkunde-opleidingen samenwerken met Stichting Leerstation Zorg als Best Practice. De ervaring van SURF is dat als de projectstructuur er niet meer is, het moeilijk is een project verder te bestendigen en het product na afloop van een project uiteindelijk te continueren en verder uit te bouwen. Het project Bruggen Bouwen en het huidige project Toetsen met de BoKS vormen hierin de uitzondering op de regel.’ (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Peter van Kester bestuursvoorzitter Stichting Leerstation Zorg

Leerstation Zorg en PAT Learning Solutions integreren e-learning

Leerstation Zorg en Permanente-educatie.nl koppelen e-learningportaal

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.