High Quality Finance in de zorg

Er zijn meerdere redenen om een High Performance Financiële Functie (HPFF) te bouwen. Zo verhoog je bijvoorbeeld de kwaliteit van de interne organisatie en vorm je een afdeling met gemotiveerde medewerkers. En een derde reden: onderzoek laat zien dat HPFF’s ten opzichte van gemiddeld presterende financiële functies lagere operationele kosten hebben. Tijd voor actie dus!

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Kennissessie HPFF in de zorg

Vrijdag 24 januari organiseert BAS Consultancy een intensieve kennissessie voor CFO’s die de financiële functie in de zorg structureel willen veranderen. We geven onder andere antwoord op de vraag wat er nodig is om op korte termijn te
beginnen aan een transformatie naar de HPFF en hoe je de discipline kunt vasthouden.

Samenwerkingspartner Finance Function Research & Development Center (FFR&D) heeft een unieke kijk op dit proces en presenteert tijdens deze bijeenkomst haar HPFF-scan. Deze scan geeft inzicht en het helpt organisaties om scherp te
krijgen waar zij nog kunnen verbeteren. Het is de start van een reis naar een uitmuntende financiële functie, die presteert op het allerhoogste niveau.

De volgende HPFF-Factoren vormen hierin een leidraad:

1. De kwaliteit van het management
2. Openheid en actiegerichtheid (meer dialoog)
3. Langetermijngerichtheid voor je stakeholders
4. Continue verbetering en vernieuwing
5. De kwaliteit van medewerkers

Innovatieve en excellente zorgonderneming

Gastsprekers Eelco Bilstra en André de Waal zijn partners van FFR&D en auteurs van het boek ‘Hoe bouw je een High Performance Financiële Functie’.

Tijdens de kennissessie op 24 januari delen zij hun ervaringen vanuit de zorg. Aanmoedigende HPFF-voorbeelden uit de praktijk.

Informatie

Bent u CFO in de zorg en wilt u ook deelnemen aan de kennissessie ‘HPFF in de zorg’? Neem dan contact op met Judith Verlinden:

T: 06 – 249 67 381 E: judith.verlinden@basconsultancy.nl.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.