Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Huybert van Eck toezichthouder bij Perspekt

Huybert van Eck is per 1 maart benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van Stichting Perspekt. Hij volgt Mike Leers op die na twee termijnen niet herbenoembaar is.
Huybert van Eck400.jpg

Perspekt is een organisatie die zich als kwaliteitsinstituut in de zorg heeft toegelegd op certificeren, auditeren en kwaliteitstoetsing. In een persverklaring laat het bedrijf weten: ‘Van Eck heeft ruime ervaring als bestuurder en toezichthouder in ziekenhuizen, eerstelijnszorg en ouderenzorg. Hierdoor kent hij de zorg van binnen. Daarnaast kan Van Eck bouwen op brede organisatiekundige kennis en ervaring. Van Eck is een verbinder en netwerker die binnen de kwaliteitstoetsing zicht heeft op de behoeftes uit de veranderende maatschappij.’ Van Eck completeert de Raad van Toezicht van Perspekt die verder bestaat uit Gerard Gerding, Diny de Bresser en Anne-Marie Weersink.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.