Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Ieder jaar meer mensen met psychische kwaal

Het aantal mensen met een psychische aandoening groeit ieder jaar met bijna 200.000 personen. Jaarlijks ontwikkelen 191.400 mensen voor het eerst bijvoorbeeld een angststoornis of stemmingsstoornis. Risicogroepen zijn jongeren, lager opgeleiden en mensen met een laag inkomen.
Ieder jaar meer mensen met psychische kwaal

Van alle Nederlanders die nooit eerder in hun leven een psychische stoornis hebben gehad ontwikkelt per jaar ongeveer 3 procent een psychische stoornis. Dat staat in de eerste resultaten van de studie ‘Netherlands Mental Health Survey and Incidence Study-2’ (Nemesis-2) van het Trimbos Instituut. De resultaten zijn donderdag naar buiten gebracht.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. De teller en de noemer bepalen het ….getal. Nu snel een andere definitie verzinnen en het aantal is met 100000 verminderd. Nog een ander regeltje verzinnen en de rest heeft ook geen psychische kwaal meer .Belangrijker lijkt mij de ….diagnose ! ! In dit regeltjesland staat alleen vast , dat het wordt overbelast met zoveel cursussen…Veranderkunde , dat je er gestoord van MOET worden . Het slagingspercentage lijkt mij ,In-Hollands 99,99 % ? , zeer tot genoegen van… de cursus-moderatoren . De therapie is natuurliJk TE simpel : bezint eer ge……verandert. Overigens is de cursus ..reputatiemanagement natuurlijk een verplichte vervolgcursus . Ter adstructie : Het gebruik van de hoofdletters is ter beklemtoning van dat woord!! W.a. P.s. Ene Diederick S. te T. wam ook tot opzienbarende aantallen ..

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.