Een ziekenhuisbed is een medische fout op vier poten’

Gert Siemons (68), oud-hoofdinspecteur Volksgezondheid, dacht dat hij nooit meer zou kunnen zeezeilen. Tweeëneenhalf jaar geleden werd de diagnose lymfeklierkanker gesteld.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Gert Siemons in een Australisch ziekenhuisbed.

De ziekte manifesteerde zich acuut toen hij op een vliegveld in Australië het bewustzijn verloor. Hij was daar met zijn vrouw om zijn dochter te bezoeken, die net was bevallen. Vlak voor zijn vliegreis terug naar Nederland verloor Siemons opnieuw het bewustzijn. ‘Als dat in het vliegtuig was gebeurd, zou ik er nu niet meer zijn. Mijn Hb was extreem laag en ik had nog maar de helft van mijn bloed. Ik ben in de ambulance weer bij mijn positieven gekomen. De artsen hebben me bloed gegeven en de bloeding in mijn maag gestopt. Ze ontdekten dat die voor driekwart

0
1382

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.