Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Infecties aangepakt met e-learning handhygiëne

Annelies Vermeulen
Hoogleraar infectiepreventie Andreas Voss en de Belgische hygiëne-arts Anne Simon introduceren een e-learning voor handhygiëne. De e-learning handhygiëne is gericht op verbetering van gedrag en vaardigheden van zorgverleners en is mede ontwikkeld door Quality4care en The Competence Group (TCG).
Infecties aangepakt met e-learning handhygiëne

De e-learning training Handhygiëne is ontwikkeld voor zorgverleners die in aanraking komen met patiënten of cliënten, zoals verpleegkundigen, verloskundigen en verzorgenden in de VV&T-sector. Omdat het lesmateriaal via internet kan worden gevolgd, kunnen zij de training volgen waar en wanneer dat het beste uitkomt. De initiatiefnemers willen met deze training een substantiële bijdrage leveren aan het verbeteren van de compliance voor handhygiëne in Nederlandse en Belgische zorginstellingen. Via de website van het Zorg Leren e-learning netwerk is de eerste demo van de training Handhygiëne te zien. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

PAT opent LearningLab voor e-learning

ZorgSucces: datingsite voor e-learning in de zorg

E-learning huisarts bevat reclame

4 REACTIES

  1. Ik weet dat als de training via het leerportaal van de werkgever wordt gevolgd, de manager een rapportage krijgt aan de hand van de toetsuitslagen. Wordt de training “los” via (bijvoorbeeld) de website van Zorgleren.nl gevolgd, dan krijgt de cursist na positief toetsresultaat (“geslaagd”) een certificaat als bewijsstuk –

  2. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.