Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Informatiebeveiliging bijeenkomst NEN en TNO in december

Mario Gibbels
Op 8 december 2009 organiseren NEN en TNO de derde bijeenkomst over informatiebeveiliging in de zorg.

In de ochtend zijn er plenaire lezingen. ’s Middags vinden drie parallelle workshops plaats. Tijdens de workshops wordt gediscussieerd over praktijkervaringen met het systematisch checken van IB.

De indeling van de wokshops hangt af van welke ervaring of affiniteit een bedrijf heeft met kwaliteitsmanagementsystemen volgens ISO 9001, NIAZ of HKZ. De workshops worden begeleid door experts uit het veld en discussieleiders.

Doelgroep

De organisatie heeft een specifieke doelgroep voor ogen, bestaande uit: kwaliteitsmanagers, security-officers, ICT- en lijnmanagers en de directieleden die vanuit hun rol (mede)verantwoordelijk zijn voor veilige en betrouwbare IB. De bijeenkomst wordt georganiseerd voor deelnemers uit de zorg.

Er is een beperkt aantal plaatsen voor deelnemers uit het bedrijfsleven. Inschrijven voor 27 november 2009. De bijeenkomst vindt plaats in Grand Kasteel Woerden. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.