Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inschrijving Spider Award 2010 geopend

Mario Gibbels
De mogelijkheid om zich op te geven voor de Spider Award is geopend. De prijs zal tijdens het ICTzorg congres op 9 november worden uitgereikt.
Inschrijving Spider Award 2010 geopend

Doel van de Spider Award is om vernieuwende ict-projecten voor het voetlicht te brengen en het delen van kennis over deze projecten te bevorderen. De jury beoordeelt de projecten op basis van de volgende criteria:

Kwaliteit en doelmatigheid

Denk hierbij aan de ‘winst’ die behaald is na het uitvoeren van het project. Zijn bepaalde werkprocessen vereenvoudigd of verbeterd? Is er geld bespaard? Is de satisfactie bij patiënt en/of zorgverlener toegenomen?

Innovatie

Het vernieuwende karakter van het project. Hetzij door innoverende technologie te ontwikkelen, hetzij door op een originele manier gebruik te maken van bestaande technologie. De begrippen informatie- en communicatie worden hierbij in brede betekenis gezien (hardware, software, netwerken en databases).

Continuïteit

Duurzaamheid van het project en de ontwikkeling die in gang is gezet. De mate waarin het project biljvend ingebed wordt in de zorginstelling. De mate waarin ict in het algemeen en uw project in het bijzonder onderdeel uitmaakt van een integrale beleidsvisie vanuit management en directie.

Projecten inzenden

Zowel zorginstellingen als derden kunnen een project inzenden door een omschrijving van het project te mailen naar redactie.ictzorg@reedbusiness.nl. Elke inzending zal vermeld worden op de website van ICTzorg. Uiterlijke inzenddatum is eind september. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.