Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Interimklus voor Hoppener bij Treant Zorggroep

Treant Zorggroep heeft Peter Hoppener (56) per 25 januari benoemd tot interim-bestuurder voor zes maanden.
peter hoppener.jpeg

Hoppener heeft een brede achtergrond in zowel de ziekenhuiszorg, geestelijke gezondheidszorg als bij zorgverzekeraars. Als lid raad van bestuur bij Treant neemt Hoppener onder meer de financiële portefeuille in het bestuur voor zijn rekening. Hij volgt Marcel Kuin op die op 1 maart als bestuursvoorzitter bij Antonius Zorggroep in Sneek start.

RVT
De raad van toezicht is verheugd dat de heer Hoppener zich tijdelijk aan Treant Zorggroep wil verbinden om samen met Carla van de Wiel, interim bestuursvoorzitter, het bestuur te vormen van de organisatie.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.